بالابرهای هیدرولیک
به طور کلی سیستم های بالابری یا از مکانیزم الکتریکی بهره می گیرند یا از مکانیزمهای هیدرولیک. اصولاً در کاربردهایی که قدرت زیاد به همراه دقت بالا نیاز باشد, سیستمهای هیدرولیک اولین انتخاب هستند. در این زمینه بالابرهای باری(Load Lifts) و میزهای قیچی(Scissors Table) دو مورد از محصولات تولیدی شرکت لجور هیدرولیک هستند که در آنها از مکانیزم هیدرولیک برای بالابری استفاده می شود. در ادامه شرح مختصری از هر یک می آید:

میز قیچی:
میز قیچی که آن را با عناوین دیگری چون سطح بالابر(lift platform )، میز هیدرولیک (hydraulic table )، تیبل تراک (table truck ) و ... نیز می شناسند وسیله ایست که از مکانیزم قیچی برای بالا و پائین بردن اشیاء یا افراد استفاده می کند. از این نوع میزها بیشتر برای بالا بردن بارهای بزرگ و سنگین در فواصل نسبتاً کوتاه استفاده می شود, البته به عنوان میز کار موقتی برای انجام یک سری عملیات بر روی شی مورد نظر نیز کاربرد دارد مثلا حمل و نقل یک قالب صنعتی و انجام عملیات ماشین کاری بر روی آن به همان صورتی که روی میز قرار گرفته است.

این نوع میزها در اشکال و انواع متنوع و متناسب با نیازمندیهای خاص تولید می شوند. یک میز قیچی معمولی تشکیل شده است از یک یا دو جک هیدرولیک در کنار یک پاورپک مشتمل بر پمپ و الکتروموتور برای راه اندازی مکانیزم قیچی. در مواردی که میز برای بارهای سبک طراحی می شود به جای پاورپک هیدرولیک از نوع پنوماتیک, پیچی و یا در مواردی پمپ های هیدرولیک دستی نیز استفاده می شود.

فاصله سطح میز تا کف زمین در بسته ترین حالت میز, اصطلاحاً ارتفاع PIT نامیده می شود که حتی المقدور در طراحی ها سعی می شود کمترین مقدار را داشته باشد. در مواقعی که همتراز بودن سطح میز با زمین درحالت بسته ی میز مهم باشد معمولا میز را در گودالی که به اندازه PIT ارتفاع دارد قرار می دهند. ظرفیت بارگیری, ابعاد میز , ارتفاع جابجایی ,ارتفاع PIT و زمان لازم برای باز شدن کامل میز ،از اطلاعات لازم برای طراحی یک میز قیچی می باشند. همانطور که گفته شد مکانیزم بالابری این وسیله ساده بوده و لذا نیازی به هزینه های خاص تعمیر و نگهداری در درازمدت ندارد.

این نوع میزها, تجهیزاتی پرکاربرد برای حمل و جابه جایی و بالابری در محیط هایی کوچک مانند فروشگاه ، شرکت، انبار، داروخانه، آشپزخانه صنعتی، همچنین محیط هایی بزرگ مانند کارخانه ها و کارگاه ها در حالت های دستی و برقی که در ابعاد و ظرفیت هایی متفاوت طراحی و تولید می شوند بوده و در صنایعی چون : چوب, فلزکاری, کاغذ, چاپ و نشر, حمل و نقل و ... . به وفورمورد استفاده قرار می گیرند.


بالابر باری:
بالابر های باری که جدید ترین محصول شرکت لجور هیدرولیک می باشند در انواع مختلفی از نظر ارتفاع ,تناژ و ابعاد کارگیر تولید می شوند. سه قسمت اصلی این نوع بالابرها, جک, پاور پک و سازه ( بدنه اصلی) می باشند, اصولا در طراحی ها بنا به شرایط از مکانیزمهای جابجایی 1:1 , 1:2 و 1:4 بهره گرفته می شود. منظور از مکانیزم جابجایی نسبت جابجایی جک به جابجایی بار می باشد , با این تعریف بطور مثال در مکانیزم 1:2 به ازای هر متر جابجایی جک , بار قرار گرفته روی دستگاه 2 متر جابجا خواهد شد. از مکانیزم های1:2 و 1:4 اصولاً در مواردیکه فضای کافی برای تعبیه جک وجود نداشته باشد استفاده می شود. مکانیزم جابجایی 1:2 در بالابرهای تولیدی شرکت ما به کار گرفته شده است.

مدل LHL 250 LHL 500 LHL 750 LHL 1000 LHL 1200 LHL 1500
ظرفیت بارگیری (Kg) ۲۵۰ ۵۰۰ ۷۵۰ ۱۰۰۰ ۱۲۰۰ ۱۵۰۰
وزن موثر (Kg) * ۴۰۰ ۷۵۰ ۱۰۵۰ ۱۳۰۰ ۱۶۰۰ ۲۰۰۰
وزن کل سازه (Kg) *
- مدل ایستا -
۴۰۰ ۵۵۰ ۶۵۰ ۸۵۰ ۱۱۰۰ ۱۳۵۰
ابعاد صفحه *
بارگیر(X x Y)
۱۰۰۰x ۱۰۰۰ ۱۰۰۰x ۱۲۰۰ ۱۵۰۰x ۱۲۰۰ ۱۵۰۰x ۱۵۰۰ ۱۷۰۰x ۱۵۰۰ ۱۵۰۰x ۲۰۰۰
ابعاد سازه
( N x M x H )
- مدل ایستا -
۱.۲ x ۱.۵ x ۴ ۱.۳ x ۱.۷ x ۴ ۱.۵ x ۲ x ۴ ۱.۷ x ۲ x ۴ ۱.۷ x ۲ x ۴ ۲ x ۲ x ۴
قطر شافت(mm) ۵۰ ۶۰ ۷۵ ۸۵ ۹۵ ۱۰۰
نوع ریلهای راهنما T5 T5 T9 T9 T9 T16
حداکثر سرعت
جابجایی(m/s)
۰.۳ ۰.۳ ۰.۱۵ ۰.۱۵ ۰.۱۵ ۰.۱۵
ماکزیمم ارتفاع *
جابجایی(m)
ایستا ۳ ۳ ۳ ۳ ۳ ۳
دیواری ۹ ۹ ۹ ۹ ۹ ۹
مخزن روغن(lit.) LHT- 50 LHT- 60 LHT- 60 LHT- 80 LHT- 80 LHT- 80
پمپ(LPM) ۱۵ ۲۰ ۲۰ ۲۴ ۳۰ ۳۰
موتور(Kw) ۱.۵ ۲.۵ ۲.۵ ۳ ۳ ۴.۴
شیر اصلی BLAIN
(German)
BLAIN
(German)
BLAIN
(German)
BLAIN
(German)
BLAIN
(German)
BLAIN
(German)